WordPress hosting

Onze Wordpress hosting is de snelste van Nederland. We gebruiken de laatste technologieën om ervoor te zorgen dat websites die worden gehost op onze servers optimaal presteren. 

Start.

Voor kleine websites en blogs.

1,95  p/m

Specificaties

Extras

Medium.

Voor middelgrote websites.

3,95  p/m

Specificaties

Extras

Large.

Voor grote websites en shops.

7,95  p/m

Specificaties

Extras

Standaard inbegrepen bij WordPress hosting

Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze uitgebreide set aan diensten & tools.

Managed hosting:

Geen zin om zelf alles bij te houden en te regelen? Kies dan voor een van onze managed hosting oplossingen en ervaar zorgeloos online ondernemen, inclusief gratis verhuisservice. 

Wij regelen het technisch onderhoud, veiligheid en snelheid van jouw website of webshop. Heb je vragen? Onze WordPress en Hosting specialisten helpen je graag.

Supersnelle hosting

Jouw website of shop op onze supersnelle servers. Dat De beste performance voor jouw online aanwezigheid.

Altijd up2date

Wij onderhouden je website of webshop en zorgen ervoor dat altijd alles geüpdatet is.

Volledig geoptimaliseerd

Wij optimaliseren je website zodat deze supersnel laad, en analyseren jouw SEO keywords & posities.

Klaar voor jouw WordPress hosting start?

Met onze super snelle WordPress hosting is jouw website altijd snel beschikbaar. Bij onze WordPress hosting pakketten krijg je toegang tot een compleet beheerpaneel met alle functies en voordelen die je nodig hebt om je website goed te laten draaien. Het is snel, betrouwbaar en veilig. Je krijgt ook toegang tot veel geavanceerde hosting functies zoals caching, SSL-certificaten en meer. 

Hulp of advies nodig bij jouw keuze? Wij adviseren je graag met de juiste domeinnaam, e-mail of hosting vraag. Of loop je tegen een probleem aan en wil je een oplossing? Wij helpen je graag direct!

managed webhosting verhuisservice en optimalisatie

Verhuisservice.

WordPress hosting bij GoHost is een goedkope, stabiele en makkelijke manier om jouw website te hosten. Je hebt direct toegang tot alle tools en plug-ins om je website te maken en te beheren. WordPress hosting is een flexibele oplossing, maar een verhuisservice is hier niet inbegrepen.

Bij managed hosting krijg je de verhuisservice gratis. Deze service gaat verder dan alleen het verplaatsen van je domein, website of email. Je krijgt ook hulp bij het kopiëren van je website, het instellen van DNS, het verhuizen van je database en meer. Het verhuizen wordt verzorgd door een team van specialisten, zodat je zeker weet dat alles vlekkeloos verloopt.