Kies je domeinnaam

Kies je eigen domeinnaam en registreer eenvoudig online. We hebben meer dan 200 verschillende domeinextensies!

De beste service

Bij Gohost ben je verzekerd van een snelle domeinnaam en website. Wij maken gebruik van de laatste technieken om de beste kwaliteit te bieden.

Betrouwbaar

Door onze redundante setup wordt data weggeschreven in 3 verschillende Nederlandse datacenters en blijft uw data altijd beschikbaar.

Verhuisservice

Je domeinnaam laten verhuizen naar GoHost, dat kan eenvoudig online. Onze specialisten helpen je graag om alles vlekkeloos te laten verlopen.

domeinnaam extensies

Welke domeinnaam extensie kies je?

GoHost bied meer dan 200 domeinnaam extensies aan, hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de top extensies en tarieven. De genoemde prijzen zijn per jaar en incl. BTW, actietarieven zijn alleen geldig voor nieuwe domeinregistraties met een maximum van 5 per klant. Na het eerste jaar betaal je de normale prijs.

.NL

€ 10,00 /jaar

.EU

€ 12,50 /jaar

.COM

€ 15,00 /jaar

.BE

€ 15,00 /jaar

.DE

€ 17,50 /jaar

.FR

€ 17,50 /jaar

Klaar voor jouw domeinnaam?

Een domeinnaam is een unieke naam die je gebruikt om je website te identificeren en te bereiken. Het is de URL die je invoert in de adresbalk van je webbrowser om een bepaalde website te bezoeken. Om een domeinnaam te registreren, moet je een aantal stappen volgen. Ten eerste moet je een domeinnaam zoeken die je wilt gebruiken. Bovenaan deze pagina kan je gebruik maken van onze domeinnaam check om te zoeken naar beschikbare domeinnamen. Na het voltooien van de domeinnaam registratie, kan je er hosting aan koppelen om een website op te (laten) maken.

Hulp of advies nodig bij de keuze voor jouw domeinnaam? Wij adviseren je graag met de juiste domeinnaam, e-mail of hosting vraag. Of loop je tegen een probleem aan en wil je een oplossing? Wij helpen je graag direct!