Over ons.

Je hebt veel op je bord. Je jongleert met veel projecten en verantwoordelijkheden, en je zoekt een partner die het technische gedeelte voor je kan doen. Je hebt een partner nodig die weet hoe hij een efficiënt een website, webshop of applicatie host en online met je meedenkt.

Die partner zijn wij!
Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van (complexe) hostingoplossingen, domeinnamen en zoekmachine optimalisatie, maar ook in WordPress website ontwikkeling. Onze ervaring betekent dat we de kennis hebben om elk probleem aan te pakken dat op ons pad komt – en onze ondersteuning betekent dat we er zullen zijn wanneer die problemen onvermijdelijk opduiken!

Wij zijn gespecialiseerd in op Linux gebaseerde hostingoplossingen en bieden diverse beheerdiensten aan zodat u zich niet met de technologie zelf hoeft bezig te houden. En als er iets anders is waarmee we kunnen helpen? Vraag het gewoon! We hebben inmiddels een berg aan ervaring opgedaan.
We houden van techniek.
Onze servers zijn aangesloten op een netwerk dat in een redundante configuratie is geplaatst. Ons netwerk bestaat uit verschillende grote Tier-1 transitverbindingen, en is verbonden met de grootste Internet Exchanges in Europa. Dankzij de mix van verschillende providers en Internet Exchanges, kunt u maximale prestaties verwachten met een lage latency.
 
Ons netwerk heeft wereldwijd 22 POP’s, waardoor wij een grote bandbreedtecapaciteit, hoge snelheid en een 100% uptime-garantie op alle servers kunnen bieden. Natuurlijk is alles 100% IPv6 compatibel 🙂
 

Eigen hardware

Al onze diensten worden geleverd op onze eigen hardware. We werken graag met goed materiaal; AMD EPYC, AMD ROME & Intel Xeon CPU's, NVMe schijven.

Eigen netwerk & peerings

Met ons ultramoderne redundante netwerk zijn we zeker van maximale prestaties en betrouwbaarheid. Met ruim 80 GBps aan transit kunnen wij elke hosting vraag aan.

Nederlandse datacenters

Al onze eigen servers staan in drie verschillende Nederlandse datacenters. Hierdoor hebben we een geweldige redundante setup om op te bouwen.

Laten we samenwerken!
Jouw website, webshop of applicatie supersnel en betrouwbaar hosten. Dat kan je prima aan ons overlaten, zodat jij je kunt richten op jouw specialisme.