14 dagen uitproberen
Ervaar het zelfgratis.
Maak kennis met gohost en ervaar zelf de snelheid en klantvriendelijkheid van onze dienstverlening. Test je website of applicatie op ons hosting platform. Vul onderstaand formulier in voor de start van je gratis proefperiode.

Aanvraagformulier

Wat wil je graag uitproberen?
Veelgestelde vragen:
Wat kan ik verwachten?
Om je goed te kunnen helpen willen we graag je website of applicatie leren kennen. We nemen contact op en richten een passende omgeving in zodat jij aan de slag kan gaan met testen!
Verhuizen jullie ook mijn website?

Als je een managed hosting pakket op het oog hebt verhuizen we je WordPress website of WooCommerce webshop kosteloos naar onze servers. Kies je voor een hosting pakket sturen we je alle gegevens op waarmee je zelf kunt migreren. Natuurlijk helpt ons support team je hierbij graag!

Is het volledig kosteloos?

Jazeker! Je kan ons uitproberen zonder bijkomende kosten.

Wat gebeurt er na 14 dagen?

We nemen enkele dagen voor de verloopdatum contact met je op om te vragen of onze dienst bevalt en je deze mogen omzetten naar een betaald abonnement. Mocht je er voor kiezen je site toch elders te hosten is dat natuurlijk geen probleem. Indien de proefperiode niet wordt verlengd met een betaald abonnement wordt het account na 14 dagen automagisch gedeactiveerd.