Managed hosting

Met Managed Webhosting van GoHost ben je verzekerd van een snelle en veilige website.

 

Geen zin om zelf alles bij te houden en te regelen? Kies dan voor een van onze managed hosting oplossingen en ervaar zorgeloos online ondernemen, inclusief gratis verhuisservice. 

Wij regelen het technisch onderhoud, veiligheid en snelheid van jouw website of webshop. Heb je vragen? Onze WordPress en Hosting specialisten helpen je graag.

Supersnelle hosting

Jouw website of shop op onze supersnelle servers. Dat De beste performance voor jouw online aanwezigheid.

Altijd up2date

Wij onderhouden je website of webshop en zorgen ervoor dat altijd alles geüpdatet is.

Volledig geoptimaliseerd

Wij optimaliseren je website zodat deze supersnel laad, en analyseren jouw SEO keywords & posities.

Start.

Voor kleine websites en blogs.

11,95  p/m

Specificaties

Extras

Medium.

Voor middelgrote websites.

15,95  p/m

Specificaties

Extras

Large.

Voor grote websites en shops.

17,95  p/m

Specificaties

Extras

Inbegrepen bij alle Managed webhosting pakketten

Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze uitgebreide set aan diensten & tools.

managed webhosting verhuisservice en optimalisatie

Verhuisservice.

Bij onze managed webhosting bieden we een gratis verhuisservice aan. Met deze service verhuizen we jouw website, domeinnaam en email van je huidige locatie naar onze servers toe. Onze specialisten zullen jouw bestanden overzetten en alle benodigde instellingen aanpassen, zodat jouw website en email probleemloos blijven werken. De verhuisservice bestaat uit het overzetten van bestanden, het aanpassen van de DNSinstellingen en het verzorgen van emailfilters, zodat je geen emails misloopt. Je kunt er zeker van zijn dat alles soepel verloopt met onze managed webhosting verhuisservice.

Klaar voor jouw managed webhosting start?

Managed webhosting bij GoHost biedt een veilige, snelle en betrouwbare website aan klanten. We bieden een volledig beheerde hostingoplossing die is ontworpen om jouw website veilig en betrouwbaar te houden. Onze managed hosting-oplossing biedt ook topkwaliteit prestaties, met een uptime van 99,9% ben je er zeker van dat je website altijd online is en bezoekers geen last hebben van lange laadtijden of lange wachttijden. 

Hulp of advies nodig bij jouw keuze? Wij adviseren je graag met de juiste domeinnaam, e-mail of hosting vraag. Of loop je tegen een probleem aan en wil je een oplossing? Wij helpen je graag direct!